Salt la informațiile despre produs
  • Ulei Caprilis (Ulei de Cocos Fractionat) 100ml - Niavis -
1 din 1

niavis.ro

Ulei Caprilis (Ulei de Cocos Fractionat) 100ml

Preț obișnuit 23,67 lei
Preț obișnuit Preț redus 23,67 lei
Taxe incluse. Taxele de livrare sunt calculate la finalizarea comenzii.
Marca

Caprilis sau uleiul de cocos fracționat este un emolient non-gras, foarte ușor, penetrant și foarte stabil. Este versatil, se poate
include in multiple preparate cosmetice, este potrivit si pentru tenul mixt, gras sau problematic, nu astupă porii si este extrem de placut pe piele.

Ingrediente: 100% caprylic/ capric trigliceryde

Proprietati: lichid clar aproape inodor, incolor, cu vascozitate redusa. Este potrivit pentru toate tipurile de ten, imbunatatind absorbtia substantelor active in piele. Spre deosebire de uleiul de cocos, nu isi schimba vascozitatea la variatiuni de temperatura, se emulsifica usor si este foarte stabil oxidativ (suporta încalzirea).

Mod de utilizare: ca ingredient cosmetic, pentru ingrijirea pielii si parului

Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel putin 24 de ore înainte de aplicare.

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui.

Tara de origine: Malaezia

Gramaj: 100ml