Cum sa iti cresti vitalitatea cu ajutorul super

Cum sa iti cresti vitalitatea cu ajutorul super- fructelor? Fara zahar, fara gluten, bio!

Perioade solicitante, stres, alimentatie deficitara, ore suplimentare istovitoare, diverse afectiuni sau chiar simpla lipsa a somnului, toate acestea pot afecta nivelul zilnic de energie al organismului, sporindu-i vulnerabilitatea. Pentru un plus de vitalitate, pe Livreco gasiti super-alimente din culturi certificate bio, sub forma de fructe uscate, suplimente naturale, ceaiuri, gemuri, pudre sau inserate in mix-uri ori preparate tip granola ori batoane de fructe fara zahar si fara gluten.

Super-fructele din categoria fructelor cu coajă închisă la culoare sunt adevarate daruri ale naturii care, gratie antioxidantilor puternici si continutului ridicat de minerale si vitamine, pot fortifica și regulariza procesele metabolice ale organismului slabit.

Aronia, supranumita regina fructelor negre” , are un continut ridicat de vitamina C, vitamina K, acid folic și mangan, precum si antocianine si micronutrienti precum flavonoide si acid elagic. Acestea confera fructelor de aronia multiple proprietati terapeutice, precum imbunatatirea sistemului cardiovascular, cresterea rezistentei organismului si efecte antiinflamatoare.

Rodiadenumita si  ”Mărul Afroditei”, stimuleaza regenerarea celulelor si sustine fertilitatea. Bogata în antioxidanți- taninuri, flavonoide și antocianina.-  ajuta la protejarea împotriva inflamațiilor și a efectelor radicalilor liberi.  

Dudele sustin sistemul neros si functiile cognitive, dar si sanatatea sistemului osos, gratie continutului de vitamina K, calciu, fier. Acestea accelereaza procesul de vindecare si imbunatatirea neuroplasticitatii.

Afinele negregratie flavonoidelor, imbunatateste memoria si capacitatea de concentrare, iar studiile de specialiatate au aratat ca daca sunt consumate regulat, contribuie la protectia functiilor creierului.

Tot pe Livreco gasiti, alaturi de mii de produse bio, fara gluten si fara zahar, coarnele de pădure, care fac parte din flora spontana si sunt un puternic energizant natural, îmbunătățind capacitatea de concentrare și sunt un accelerator al proceselor metabolice. Ele ajuta la cresterea rezistentei organismului, avand proprietăți antiinflamatorii, antibacteriene, diuretice, astringente și antivirale. 

Fructele de socfoarte bogate în antioxidanți, sunt aliati puternici pentru imunitate, diminueaza durerile, iar prin vitamine, acizi fenolici și flavonoiz previn deterioarea celulelor si sprijina procesele de recuperare dupa diferite afectiuni.

Coacăzele negre au acțiune tonică generală, vitaminizantă, cu beneficii in procesele de remineralizare, fiind recomandate atat în starile de surmenaj, cat si în situatii in care organismul se confrunta cu anemie. 

Includerea super-fructelor in alimentatia zilnica este asadar un real beneficiu pentru starea de bine, alaturi de alegerea alimentelor bio, cu ingrediente naturale. Pe toate le gasiti pe Livreco, alaturi de colectii speciale de produse fara zahar adaugat, fara gluten sau fara lactoza

Articol scris de: Valeria L. 

Înapoi la blog

1 comentariu

Sfaturi f utile. Multumim!

Dorina

Scrieți un comentariu