Termeni si conditii

Document actualizat in 17 Noiembri 2021  

1. Date de identificare si de contact 

Site-ul Livreco.ro, accesibil la adresa www.livreco.ro este administrat de societatea Sanoholic SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J08/2017/2020, C.U.I. 43141313, cu sediul in Brasov, Aleea Adrian Paunescu nr.9.  Date de contact :

Email: office@livreco.ro

Tel.: 0787419487  

2. Clauze generale

Acesti Termeni si conditii guverneaza utilizarea de catre dvs. a site-ului Livreco- www.livreco.ro si a aplicatiilor mobile sau a altor servicii online ce au legatura cu site-ul (colectiv, „Livreco.ro”). Cu exceptia cazului in care se prevede altfel in mod explicit, orice noi instrumente sau aplicatii care modifica sau imbunatatesc Site-ul web actual vor fi incluse in definitia „Livreco.ro”. Acesti Termeni si conditii pe care ii acceptati si ii consimtiti constituie intregul acord intre dvs. si Sanoholic SRL si guverneaza utilizarea de catre dvs. a site-ului web si achizitiile de produse si servicii efectuate. Acesti Termeni si conditii pot fi modificati, la initiativa noastra, de cate ori consideram de cuviinta. Continuand sa utilizati Livreco.ro ulterior punerii la dispozitie a unei versiuni modificate a Termenilor si conditiilor, recunoasteti si acceptati aceasta modificare. Nu puteti crea un cont, sa cumparati produsele sau serviciile noastre fara a fi de acord cu acesti Termeni si conditii.  

3. Produsele vandute de Livreco

Toate produsele alimentare si nealimentare vandute prin Livreco (pe site-ul www.livreco.ro sau alese direct de pe site-urile magazinelor partenere) sunt preambalate si procurate de la distribuitori, importatori sau producatori ce detin certificatele necesare conform legilor in vigoare.

4. Comenzi de produse cumulate in Cutia Livreco

Aveti posibilitatea sa efectuati comenzi de produse de pe site-ul Livreco sau de la diferite magazine partenere prin intermediul Livreco fara limita de comanda minima.

Echipa Livreco proceseaza toate comenzile inregistrate si asambleaza GRATUIT toate produsele de la diferitele magazinele partenere alese intr-o singura cutie Livreco. 

Atentie: Comenzile efectuate pe site sau pe alt canal de vanzare devin confirmate doar in momentul in care produsele sunt rezervate la furnizorii nostri, moment in care se face si o confirmare a comenzii pe mail/tel. catre client.

Cutiile Livreco se livreaza de doua ori pe luna (la doua saptamani) astfel:

  • produsele comandate pana in data de 15 se livreaza in data de 22
  • iar cele comandate pana in data de 30 se livreaza in data de 7 a lunii urmatoare.

5. Membrii Livreco 

5.1 Dobandirea calitatii de membru 

Fiecare client devine membru Livreco automat daca in luna precedenta a efectuat cel putin o comanda:

  • membru Livreco Lunar, in cazul care s-a efectuat 1 comanda* in luna precedenta devii 
  • membru Livreco Bilunar, in cazul care ai efectuat 2 comenzi* in luna precedenta devii 

*Atentie, "o comanda" se refera la o succesiune de comenzi comasate intr-o cutie Livreco, livrata in 7 sau in 22

 

5.2 Pierderea calitatii de membru

Calitatea de membru se pierde automat in cazul in care intr-o luna nu au fost efectuate comenzi. Vestea buna este ca in momentul plasarii unei noi comenzi, clientul respectiv se califica automat pentru a deveni membru Livreco in luna urmatoare.

5.3 Valabilitatea calitatii de membru Livreco

Calitatea de membru Livreco este valabila pentru o anumita luna calendaristica doar in cazul in care in luna precedenta s-a efectuat cel putin o comanda. In caz contrar se considera a fi un client Livreco Standard.

5.4. Beneficiile membrilor Livreco

Transportul gratuit al cutiei Livreco si restul beneficiilor sunt prezentate in pagina dedicata accesibila aici.

6. Facturare si plata

Costurile pentru produsele si serviciile achizitionate vor fi cele indicate pe Livreco.ro si pe care le acceptati odata cu comanda efectuata. In cazul in care se aleg produse direct de pe site-urile magazinelor partenere, iar comenzile se efectueaza prin intermediul Livreco, costurile vor fi cele afisate pe site-urile respective.

Comenzile se proceseaza si se valideaza de catre membrii echipei Livreco.ro. Dupa confirmare, platile se efectueaza prin card de credit sau de debit, prin transfer bancar sau numerar cu ramburs la curier odata cu receptia cutiei cu produse Livreco. Ne rezervam dreptul de a modifica oricand metodele de plata disponibile. Toate informatii personale sunt supuse Politicii de confidentialitate.

  

7. Livrarea produselor

Orice comanda de produse se poate plasa prin intermediul Livreco.ro oricand pe parcursul unei luni.

Toate comenzile de produse de la magazinele partenere realizate prin intermediul echipei Livreco se vor livra intr-o singura cutie, o data sau de doua ori pe luna dupa cum urmeaza:

     - Comenzile primite pana in data de 15 a lunii vor fi livrate in data de 22

     - Comenzile primite intre 15 si ultima zi lucratoare a lunii vor fi livrate in primele 5 zile lucratoare ale lunii urmatoare

O notificare va fi trimisa atunci cand pachetul este trimis.

8. Politica de returnare 

Dupa primirea Cutiei cu produse puteti solicita returnarea integrala sau partiala fara penalitati si fara invocarea unui motiv. Termenul este de 30 de zile. Solicitarea se face pe mail la adresa office@Livreco.ro urmand ca in termen de 2 zile sa revenim cu toate detaliile necesare cu privire la trimiterea produselor catre noi. Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt in sarcina exclusiva a cumparatorului. Se returneaza produselor dorite fara componente lipsa, deteriorate sau ambalaje ale produselor desfacute. Dupa verificarea cutiei primite vom putea efectua rambursarea corespunzatoare in termen de sapte zile. Daca o parte din continutul unei cutii returnate este deteriorata sau exista produse lipsa sau cu ambalajul deteriorat sau desfacut ne rezervam dreptul de a decide daca va vom oferi o rambursare integrala sau partiala, excluzand contravaloarea partilor deteriorate.  De obicei oferim rambursari utilizand aceeasi metoda pe care ati folosit-o pentru plata achizitiei in termen de maxim 30 de zile de la solicitarea dvs. 

 

9. Cupoane si carduri cadou 

Putem oferi carduri cadou, promotii de reducere, credite de recomandare si alte tipuri de vouchere („Voucher”). Daca este platit, cuponul se considera ca a fost vandut in momentul platii pentru acesta. 

Toti acesti Termeni si Conditii vor deveni aplicabili intre noi si detinatorul Voucherului („Detinatorul”) atunci cand detinatorul rascumpara Voucherul prin solicitarea contractarii unui serviciu pe Site-ul web. Un voucher nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, transferat, vandut sau publicat direct sau indirect sub nici o forma fara aprobarea noastra scrisa prealabila. Voucherele pot fi rascumparate numai prin intermediul site-ului nostru web. Pentru a utiliza voucherul, vi se va cere sa introduceti codul sau unic la finalizarea comenzii online, iar utilizarea unui astfel de cod va fi considerata a confirma acordul dvs. fata de acesti Termeni si conditii si orice conditii speciale atasate voucherului. 

10. Solutionarea litigiilor 

In cazul in care considerati ca drepturile dvs. sau drepturile unei terte parti sunt incalcate in orice mod de orice continut accesibil pe sau prin intermediul Livreco.ro, va rugam sa ne contactati la office@livreco.ro. Vom incerca solutionarea Litigiilor de orice natura pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de instantele romane competente din raza sediului Sanoholic SRL. 

11. Politica de confidentialitate 

Acesti Termeni si conditii includ Politica noastra de confidentialitate, care este disponibila aici.  

12. Politica de cookie-uri 

Folosim cookie-uri pentru a memora si a ne ajuta sa procesam articolele din cosul dvs. de cumparaturi, sa intelegem si sa salvam preferintele pentru vizitele viitoare si sa compilam date agregate despre traficul si interactiunea cu site-ul, astfel incat sa putem oferi experiente mai bune pe Livreco.ro in viitor. Putem contracta furnizori terti de servicii pentru a ne ajuta sa intelegem mai bine vizitatorii site-ului nostru. Acestor furnizori de servicii le este interzis sa foloseasca informatiile colectate in numele nostru altfel decat pentru a ne ajuta sa ne conducem si sa ne imbunatatim activitatea.

 

16. Proprietatea noastra intelectuala 

Anumite materiale disponibile pe sau prin intermediul Livreco.ro reprezinta continutul pe care il detinem, este creat sau cumparat sau licentiat. Continutul Livreco.ro poate fi protejat prin drepturi de autor sau marci comerciale si ne rezervam si pastram toate drepturile asupra lui si a site-ului web. Prin prezenta va acordam o licenta fara redevente, limitata, revocabila si neexclusiva pentru a accesa continutul numai pentru uz personal in legatura cu utilizarea site-ului web. Puteti imprima o copie si puteti descarca extrase din orice pagina de pe site-ul nostru web pentru referinta personala.