Termeni si conditii

Document actualizat in 10 Martie 2023

1. Date de identificare si de contact 

Site-ul Livreco.ro, accesibil la adresa www.livreco.ro este administrat de societatea Sanoholic SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J23/1061/2023, C.U.I. 43141313, cu sediul in Mogosoaia, judetul Ilfov.  

Date de contact :

Email: office@livreco.ro

Site Web: www.livreco.ro

Tel.: 0787 419 487  

2. Clauze generale

Acesti Termeni si conditii guverneaza utilizarea de catre dvs. a site-ului Livreco- www.livreco.ro si a aplicatiilor mobile sau a altor servicii online ce au legatura cu site-ul (colectiv, „Livreco.ro”).

Cu exceptia cazului in care se prevede altfel in mod explicit, orice noi instrumente sau aplicatii care modifica sau imbunatatesc Site-ul web actual vor fi incluse in definitia „Livreco.ro”.

Acesti Termeni si conditii pe care ii acceptati si ii consimtiti constituie intregul acord intre dvs. si Sanoholic SRL si guverneaza utilizarea de catre dvs. a site-ului web si achizitiile de produse si servicii efectuate.

Acesti Termeni si conditii pot fi modificati, la initiativa noastra, de cate ori consideram de cuviinta. Continuand sa utilizati Livreco.ro ulterior punerii la dispozitie a unei versiuni modificate a Termenilor si conditiilor, recunoasteti si acceptati aceasta modificare.

Nu puteti crea un cont, sa cumparati produsele sau serviciile noastre fara a fi de acord cu acesti Termeni si conditii.  

3. Produsele vandute de Livreco

Toate produsele alimentare si nealimentare vandute prin Livreco (pe site-ul www.livreco.ro) sunt preambalate si procurate de la distribuitori, importatori sau producatori ce detin certificatele necesare conform legilor in vigoare.

4. Comenzi de produse cumulate in cutia/cutiile Livreco

Aveti posibilitatea sa efectuati comenzi de produse de pe site-ul www.livreco.ro fara limita de comanda minima.

Echipa Livreco proceseaza toate comenzile inregistrate si asambleaza GRATUIT toate produsele de la diferitele magazinele partenere alese in una sau mai multe cutii.

Atentie: Comenzile efectuate pe site sau pe alt canal de vanzare devin confirmate doar in momentul in care produsele sunt rezervate la furnizorii nostri, moment in care se face si o confirmare a comenzii pe email/tel. catre client.

5. Beneficiile Livreco 

Beneficiile serviciului sunt prezentate in pagina dedicata accesibila aici.

6. Facturare si plata

Costurile pentru produsele si serviciile achizitionate vor fi cele indicate pe www.livreco.ro si pe care le acceptati odata cu comanda efectuata. 

Comenzile se proceseaza si se valideaza de catre membrii echipei Livreco.ro. Dupa confirmare, platile se efectueaza prin card de credit sau de debit, prin transfer bancar sau numerar cu ramburs la curier odata cu receptia cutiei cu produse Livreco. Ne rezervam dreptul de a modifica oricand metodele de plata disponibile. Toate informatiile personale sunt supuse Politicii de confidentialitate.

7. Livrarea produselor

Orice comanda de produse se poate plasa prin intermediul Livreco.ro oricand pe parcursul unei luni.

Timpul de livrare a cutiilor Livreco este de 3-6 zile lucratoare.

Aceste termene pot suferi anumite modificari din motive ce nu pot fi prevazute (calamitati, inundatii, inzapezirii, blocaje, etc) sau datorita modului de organizare si logistica a firmei de curierat.

Verificarea si receptia coletelor

Va rugam sa verificati integritatea coletelor si a marfii în momentul preluării lor de la curier. Aveti dreptul de a refuza coletele care prezinta urme de lovituri, deteriorare sau deschidere, ce au putut surveni in timpul transportului. Curierul nu mai poate fi tras la răspundere după semnarea de bună primire a coletului. In cazul refuzului de primire a coletelor deteriorate, nu trebuie sa efectuati plata ramburs. De asemenea, va rugam sa ne instiintati in cel mai scurt timp de motivele care au stat la baza refuzului, pentru a va retrimite marfa comandata sau a va returna contravaloarea acesteia.

8. Politica de returnare 

Conform legislatiei in vigoare O.U.G. 34/2014, produsele alimentare constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere. Cu toate acestea, Compania vă oferă posibilitatea de a returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice, dacă produsele nu au fost desigilate sau nu fac parte din categoria de produse alimentare care se deteriorează ușor și pentru care nu putem garanta depozitarea corectă din momentul în care s-a desfăcut coletul, până la termenul de retur (produse cu sensibilitate crescută la temperatură, umiditate, etc.).

Solicitarea se face pe mail la adresa office@livreco.ro urmand ca in termen de 2 zile lucratoare sa revenim cu toate detaliile necesare cu privire la trimiterea produselor catre noi. Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt in sarcina exclusiva a cumparatorului. Se returneaza produselor dorite fara componente lipsa, deteriorate sau ambalaje ale produselor desfacute. Dupa verificarea cutiei primite vom putea efectua rambursarea corespunzatoare in termen de sapte zile.

Daca o parte din continutul unei cutii returnate este deteriorata sau exista produse lipsa sau cu ambalajul deteriorat sau desfacut ne rezervam dreptul de a decide daca va vom oferi o rambursare integrala sau partiala, excluzand contravaloarea partilor deteriorate.  De obicei oferim rambursari utilizand aceeasi metoda pe care ati folosit-o pentru plata achizitiei in termen de maxim 30 de zile de la solicitarea dvs. 

9. Cupoane si carduri cadou 

Putem oferi carduri cadou, promotii de reducere, credite de recomandare si alte tipuri de vouchere („Voucher”). Daca este platit, cuponul se considera ca a fost vandut in momentul platii pentru acesta. 

Toti acesti Termeni si Conditii vor deveni aplicabili intre noi si detinatorul Voucherului („Detinatorul”) atunci cand detinatorul rascumpara Voucherul prin solicitarea contractarii unui serviciu pe Site-ul web. Un voucher nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, transferat, vandut sau publicat direct sau indirect sub nici o forma fara aprobarea noastra scrisa prealabila. Voucherele pot fi rascumparate numai prin intermediul site-ului nostru web. Pentru a utiliza voucherul, vi se va cere sa introduceti codul sau unic la finalizarea comenzii online, iar utilizarea unui astfel de cod va fi considerata a confirma acordul dvs. fata de acesti Termeni si conditii si orice conditii speciale atasate voucherului. 

10. Solutionarea litigiilor 

In cazul in care considerati ca drepturile dvs. sau drepturile unei terte parti sunt incalcate in orice mod de orice continut accesibil pe sau prin intermediul Livreco.ro, va rugam sa ne contactati la office@livreco.ro. Vom incerca solutionarea Litigiilor de orice natura pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de instantele romane competente din raza sediului Sanoholic SRL. 

11. Politica de confidentialitate 

Acesti Termeni si conditii includ Politica noastra de confidentialitate, care este disponibila aici.  

12. Politica de cookie-uri 

Folosim cookie-uri pentru a memora si a ne ajuta sa procesam articolele din cosul dvs. de cumparaturi, sa intelegem si sa salvam preferintele pentru vizitele viitoare si sa compilam date agregate despre traficul si interactiunea cu site-ul, astfel incat sa putem oferi experiente mai bune pe Livreco.ro in viitor. Putem contracta furnizori terti de servicii pentru a ne ajuta sa intelegem mai bine vizitatorii site-ului nostru. Acestor furnizori de servicii le este interzis sa foloseasca informatiile colectate in numele nostru altfel decat pentru a ne ajuta sa ne conducem si sa ne imbunatatim activitatea.

13. Proprietatea noastra intelectuala 

Anumite materiale disponibile pe sau prin intermediul Livreco.ro reprezinta continutul pe care il detinem, este creat sau cumparat sau licentiat. Continutul Livreco.ro poate fi protejat prin drepturi de autor sau marci comerciale si ne rezervam si pastram toate drepturile asupra lui si a site-ului web. Prin prezenta va acordam o licenta fara redevente, limitata, revocabila si neexclusiva pentru a accesa continutul numai pentru uz personal in legatura cu utilizarea site-ului web. Puteti imprima o copie si puteti descarca extrase din orice pagina de pe site-ul nostru web pentru referinta personala.