Salt la informațiile despre produs
  • Ulei esential de Lavanda (Lavandula Angustifolia) 10ml -
1 din 1

livreco-shop

Ulei esential de Lavanda (Lavandula Angustifolia), 10ml - Ancient Wisdom

Preț obișnuit 19,00 lei
Preț obișnuit 27,00 lei Preț redus 19,00 lei
Taxe incluse. Taxele de livrare sunt calculate la finalizarea comenzii.
Marca

Cel mai recunoscut şi răspândit ulei esențial, cu nenumarate aplicatii si utilizari in industria cosmetica, in aromaterapie, dar si in cosmetica homemade.
Recomandat pentru: regenerarea pielii îmbătrânite; echilibrarea pileii grase; alinarea tensiunii, depresiei, în stări de panică, isterie sau epuizare nervoasă, dureri de cap, migrene, insomnii şi tulburări ale somnului; crearea unei atmosfere liniştite în dormitor; anxietate, stări de letargie, depresie; ajută în cazurile de bronştă, astm, răceli, laringită dureri reumatismale, lumbago, crampe, diferite dureri asociate cu sportul; probleme de piele: iritaţii, acnee, cuperoză, eczeme, vergeturi; răni şi arsuri uşoare, arsuri solare, înțepături de insecte; seninătate în ambient.

Proprietăți: 

  • antidepresiv, antiseptic, antispastic
  • cicatrizant cutanat şi regenerant celular
  • deodorant, insecticid
  • sedativ şi calmant
  • rubefacient
  • tonic, sudorific

INCI: 100% Ulei esential natural Lavandula Angustifolia, obtinut prin distilare la aburi din flori (origine Franta)

Date de siguranță: non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant; este recomandat cu moderaţie în sarcină și alăptare; non-alergizant, recomandăm totuşi efectuarea testului înainte de utilizare;  nu lăsaţi la îndemâna copiilor; uz extern!

Utilizare:

  • inclus într-un ulei vegetal de bază pentru masajul persoanelor afectate de crampelor si durerilor musculare, reumatism, masaje relaxante, în concentraţie de 2%

  • ca ingredient în prepararea cremelor sau loţiunilor pentru tratarea afecţiunilor cutanate, acnee, cuperoză, în concentraţie de 1-2%

  • ca ingredient în prepararea produselor cosmetice în scopul regenerării şi  revitalizării tenului matur, în concentraţe de 1-1,5%

  • ca ingredient în prepararea cremelor pentru vergeturi, în concentraţie de 2%

  • ca ingredient în prepararea de măşti pentru tenul îmbătrânit, devitalizat, 1-1,5%

  • inclus în unguente pentru dureri de cap, dureri cervicale, muşchi contractaţi, în concentraţie de până la 2%

  • ca ulei de baie pentru a calma şi relaxa organismul, pentru liniştirea sistemului nervos, 15-20 de picături (2-3 picături în baia copiilor)

  • în vaporizatoare şi candele pentru dureri de cap, migrene, insomnii şi tulburări ale somnului

  • ca ingredient în parfumuri şi sprayuri de corp, 2-4%

  • pentru prepararea de săculeţi cu plante uscate, potpourri natural, perne medicinale



Lei